Legal Interim Management

Legal Interim Management

Het komt vaak voor dat een bedrijf een tijdelijk tekort aan juristen met de nodige expertise en ervaring heeft. Is uw bedrijf op zoek naar een jurist die inzetbaar is op een bepaald project? Of is één van uw medewerkers ziek, op zwangerschapsverlof of gedurende een langere periode afwezig en wordt uw interne juridische dienst overstelpt met werk? Legal Interim Management verzekert een snelle en flexibele aanpak voor zulke problemen van tijdelijke aard.

De Interim Manager bezit de juiste juridische eigenschappen en reflexen om juridische problemen met gezond verstand op te lossen.

Interim Management betekent werken met mensen en integreren in het team. De interim manager blinkt uit in management kwaliteiten en is bovendien pragmatisch en klantgericht. Interim Management houdt ook in dat de noden van de klant dienen begrepen te worden en tegemoetkomen aan diens behoeften met de nodige creativiteit en flexibiliteit. De Interim Manager neemt de commerciële motieven mee in rekening en doet wat verwacht wordt. We zijn ons bewust van het bestaan van de interne procedures van de klant respecteren die (bidding process, implementatie van standaard T&C).

De Interim Manager respecteert bovenal de interne deadlines en bekijkt met de klant de prioriteiten.